Helg!

Publicerat 2013-04-19 22:24:50 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Skönt med fredag! Är hemma efter en trevlig kväll i stallet där vi alla har grillat! Imorgon ska Manne löshoppas och blåser det inte en massa ska även Amiga ridas :) Ska bli spännande och löshoppa Manne igen, han har bara gjort det en gång, vilket han gjorde skitbra!


Fina fina häst, tror verkligen han kommer bli asbra!

Godnatt

Publicerat 2013-04-18 21:31:37 | i kategori
0 kommentarer

Love

Publicerat 2013-04-17 22:45:54 | i kategori
0 kommentarer

Älskar livet!

Publicerat 2013-04-16 21:10:01 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Är verkligen sjukt glad nu när det är så jävla fint väder! Helt underbart! Idag har Amiga fått nya skor och Manne har blivit longerad, han var sjukt jävla fin! Herregud vilken galopp han har, han kommer bli så sjukt fin sen alltså! Tror verkligen jag hittat min drömhäst, hoppas på det iaf!
 
Idag fick Manne ha grönt schabrak, tyckte det var fint! :)
 

Plus, att idag kunde jag spola av Manne för första gången helt själv och det var inga somhelst problem, hjälpte kanske att jag fick "tukta" honom litegrann förra gången.. söta pojken!
 
och fina Amiga, som var sjukt fin igår <3
 
 

Äntligen lite vår

Publicerat 2013-04-14 14:28:32 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Äntligen lite vår i luften.. Har inte ridit på hela veckan pga av vädret och värk i hela kroppen plus att just nu är jag döförkyld.. Men idag ska det ridas, ska snart bege mig till stallet för att rida både Manne och Amiga.. ska första kolla ett avsnitt av supernatural, världens bästa serie! Manne kommer nog vara pigg idag.. ska försöka få pappa eller mamma till att fota lite idag! :) Hörs sen!
 
Amiga <3

kärlek

Publicerat 2013-04-10 22:25:33 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

FYFAN vilken snygg häst jag har <3
 

Fler timmar på dygnet

Publicerat 2013-04-10 22:23:23 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

 
Har inte haft tid att rida på tre dagar nu.. katastrof. Red senast i söndags och det var på Manne, vilket gick asbra!
Sjukt mycket i skolan, imorgon har jag två redovisningar, av projektarbetet (som inte ens är halvklart) och i historia.
Idag har jag trillat av för första gången i år, helvetes häst säger jag bara, inte mitt fel iaf, det var på unghästkursen i skolan.. han var bara sjukt elak och bockade och reste sig.. riktigt högt.. så tillslut höll jag inte balansen längre, men fan vad arg jag var på honom efter paniken lagt sig som man får när man tappar andan.. Jaja, nu ikväll var jag på föreläsning med resten av klassen om avel som Karl-Anders Olsson höll i, som tydligen fått fram väldigt fina hästar genom tiderna! Lite intressant var det allt.

Nu säger jag iaf god natt, önskar det fanns fler timmar på dygnet just nu..
 
Manne och jag i söndags! Fina fina men knäppa Manne <3
 
 
 
 
 

Fixfix

Publicerat 2013-04-04 11:34:11 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Sitter och försöker betala en faktura som bara kladdar, får kolla på ett eller två avsnitt av supernatural istället, senare ska jag in till stan för att ta en fika med bästa Sara innan jag ska åka till stallet för att mocka och rida.. blir antagligen bara Amiga idag iaf..

Fina Manne the man <3

Nu kan det göras naglar :)

Vår?

Publicerat 2013-04-04 09:47:43 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Undrar om det är våren som börjar komma eller om det bara luras och börjar snöa igen... hmm, kan ju hoppas på våren!

Tisdags: Amiga trimmades på banan, blev markarbete och ett litet hinder, travbommar på rakt spår och sedan fram till ett litet kryss.. Jag har inte hoppat Amiga sedan förra vintern tror jag och herregud vad hon tyckte det var kul.. galopperade mot hindret, fick perfekta avsprångspunkter och landade i rätt galopp, alltså är jag jättenöjd! :) Hon var verkligen superfin denna dagen, en sån dag det verkligen var svinkul att rida!

Även Manne red jag denna dagen, han var väldigt duktig men för första gången i hans liv fanns det andra hästar i närheten att titta på då en blev longerad i rundkorallen brevid paddocken och han var liiiite väl ofokuserad på mig som satt på! Men han var duktig endå, galopperade jättemycket av sig själv och var fin i traven med. Han måste dock lära sig att kolla var han sätter sina fötter för shit vad han är klunpig ibland! haha lilla bebisen!

Idag (Torsdag) Ska båda hästarna ridas igen, Amiga ska nog få komma ut på fältet och Manne ska komma ut på banan igen och kanske avsluta med att skritta av på grusvägen!
 
 
 

Hello!

Publicerat 2013-04-01 01:20:01 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Hej allihopa, förlåt för mitt lilla uppehåll.. men har faktist inte haft något att skriva om pga att det inte alls blivit mycket ridning de senaste veckorna dels pågrund av vädret och att Manne varit förkyld, men nu är Manne frisk och båda hästarna är på G!

Idag har Amiga trimmats på banan lite lätt, riktigt fin var hon, ställde inte alls mycket krav, ville bara få henne i så låg form som möjligt och bli avslappnad och börja bära sig lite mer i galoppen, vilket hon gjorde super, har inte känts såhär bra på länge :D Manne har jag idag ridit på för första gången sen förkylningen och för andra gången någonsin sen han kom hem, och idag har vi faktist galopperat för första gången :D Han var så himla duktig, i vänster varv galopperade vi tre gånger ungefär bara 5-7 steg och i högervarvet galopperade han nästan ett helt varv, dock i fel galopp vilket jag inte tyckte gjorde så mycket första gången, han var endå jätteduktig och fattade galoppen direkt. Han gick även super i trav.. himla trevlig häst att arbeta med :) Han tar verkligen livet med en klackspark varje dag alltså.. jättekul!
 
 
Plus att det har varit riktigt fint väder idag och att snön redan håller på att smälta bort!
RSS 2.0