Equestrian

Publicerat 2013-02-28 21:10:51 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Manne kommer hem!

Publicerat 2013-02-27 19:43:32 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

På fredag ska vi äntligen hämta hem Manne, har saknat min lilla bebis! ;) Han är så mysig.

<3<3

Flyinge

Publicerat 2013-02-27 15:43:27 | i kategori
0 kommentarer

Precis kommit hem efter en dag på Flyinge och kollar på bruksprovet, 4-5 åriga hopphingstar med testryttare och 4-åriga dressyrhingstar med testryttare. Åh herregud vad fina de flesta hopphingstarna var asså, där var en halvbror till Manne som jag blev helt kär i! Kan lägga upp lite film sen iaf.. Nu äter jag lite sen lunch iaf och ska snart till stallet och rida Amiga litegrann, fint väder idag så får passa på :)

Tråkiga måndag

Publicerat 2013-02-25 21:31:28 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Jag hatar måndagar.. vekligen sjukt tråkiga och drygt att komma tillbaka till skolan.
Har inte gjort så mycket vettigt förutom att mocka och klippa mina små vovvars klor (vilket är en riktig kamp) förstår inte hur en enda liten jack russell kan vara så stark.. så hon får skylla sig själv lite att det blev lite långt in på en klon.. lilla fisen! Förövrigt har det bara varit sjukt kallt, blött och tråkigt jävla skitväder idag.

Något uppiggande är iaf att antingen på fredag eller lördag hämtar vi hem Manne.. och ni anar inte hur kul det ska bli att äntligen kunna rida honom! :D Han är så fruktansvärt fin min lilla Manne aka Valpen.. han är som en stor valp:)
 
 

Bjuder på denna söta bild på mig och mina två favorit töser, Ada och Amiga <3

Lördag

Publicerat 2013-02-23 19:24:51 | i kategori
0 kommentarer

Lugn och skön lördag, ridit ute på vallen med Åsa.. Amiga var jättefin idag verkligen! Lagat god mat till mig och älskling och snart ska vi köra in till stan för att kolla på Beautiful Creatures på bio :)

Bildbomb från 21/2

Publicerat 2013-02-23 18:33:06 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

 
 

Löshoppningsfilm

Publicerat 2013-02-22 21:40:47 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

 
Tyckte han skötte sig sjukt bra, detta är första gången han hoppar i hela sitt liv! Vissa språng är heelt okej :)

Sneakpeak

Publicerat 2013-02-22 11:01:40 | i kategori
0 kommentarer

Två suddiga bilder från Mannes löshoppningsfilm igår, film kommer senare idag!

I bilen

Publicerat 2013-02-21 15:43:22 | i kategori
0 kommentarer

Sitter i bilen påväg mot Veberöd, Amiga är riden idag och har även hunnit med en tripp in till stan och käkat buffé på Rosegarden, Amiga var duktigt idag, träna mest övergångar idag. Nu ska det bli spännande att se Manne löshoppa! :)

Imorgon

Publicerat 2013-02-20 22:37:16 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Ska försöka ta med kameran till stallet imorgon och fota Amiga lite, kanske kan jag få mamma att följa med och ta några ridbilder, hade det uppskattats?:) Idag var Amiga väldigt duktig iaf, red lite ute på fältet, bara cirka 25 minuter.. hon var verkligen superfin i galoppen, nu jädrar börjar ryggen komma med igen.. har ju inte ridit henne regelbundet innan på säkert tre månader.. men nu så. I helgen ska vi åka till ridhuset.

Måste ha!

Publicerat 2013-02-20 11:16:02 | i kategori Allmänt
1 kommentarer

Har suktat efter ett par Animo sedan i sommras, då alla de modeller/färger jag ville ha var slut precis överallt i min storlek.. Nu har Cheval fått in ett par sjukt snygga.. finns säkert på Stablestore också. Svart passa ju till allt och det silvriga till var duktigt snyggt. Också en snygg pike till det på sommaren, mums!
 

Fler bilder på Manne

Publicerat 2013-02-20 10:26:28 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

 



Gud vad han kommer bli fin om ett år ungefär när han är färgigväxt o allt, vilken häst jag kommer ha alltså!

Mysmorgon

Publicerat 2013-02-20 10:12:06 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Mysig morgon, varit ute med hunden och sitter nu i soffan och äter frukost och kollar lite tv.
Igår fick Amiga gå på banan och hon var jätteduktig! Sen följde jag med Åsa till ridhuset med Vanilla och Carmen och red lite på båda två, fina pollar!
 

Vanilla Heart (Heartbeat-Robin Z)

Carmenzäta (Robin Z-Artist)

Manne

Publicerat 2013-02-19 16:44:43 | i kategori
0 kommentarer

Dagen!

Publicerat 2013-02-16 14:14:40 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Stallet avklarat för idag, Amiga skötte sig hyfsat idag, stundtals SJUKT FIN alltså, stundtals en riktig liten surtant som inte alls ville samarbeta, men nöjd iaf! Jättefin i galoppen också. Ligger just nu i sängen och är nyduschad, finns inget bättre än att ligga här och mysa med mina små vovvar och kolla på senaste avsnittet av the vampire diaries! Ikväll tänkte jag laga en mysig middag till mig och Alex.. får nog bli lite kyckling!

Lov!

Publicerat 2013-02-15 18:56:56 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Nu har jag äntligen sportlov, fy vad skönt! På måndag kväll ska jag och mamma åka ner till Veberöd och kolla hur det går med Manne och få se honom bli riden, och på torsdagen får vi se han löshoppas för första gången, ska bli sjukt roligt! Aldrig sett honom hoppa ju.. iih.
Amiga är riden idag ute på fältet, hon var himla pigg men stundtals gick hon jättefint!
 
Ska snart dra vidare till Johanna och äta lite friterad banan och sedan vidare hem till mamma och kolla film!
Ha en trevlig fredagkväll allihopa!
 

Dagens ridpass!

Publicerat 2013-02-12 18:50:19 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Körde lite intervaller med Amiga ute i snön idag, och nu sen hon äter iform istället för krafft.. alltså jävlar, hon har ALDRIG varit såhär pigg under de sex åren jag snart har ägt henne. Helt sinnessjukt, har kramp i armarna efter varje pass, haha. Idag fick vi galoppera hur mycket som helst, fick liksom bara låta henne springa, fanns ingen stoppknapp.. jo man fick liksom sitta och nästan "slita" i henne för att få stopp.. efter det gick det iaf att trava någorlunda, även om hon gick som ett ånglok. Men hon var endå riktigt fin.. det börjar komma lite naturligt nu för henne, det här med att gå i form, även i galopp och trav på långa raksträckor, riktigt fin börjar hon bli.
Men får kanske trappa ner litegrann på kraftfodret, endå får hon bara 1kg om dagen, en annan häst i stallet fick cirka 4kg krafft innan och får nu bara 1kg iform då den blev så pigg.. får väll ge henne 0,5kg om dagen istället och trappa upp lite på grovfodret!


En väldigt svettig Amiga efter dagens pass!

Tappsko

Publicerat 2013-02-12 15:49:00 | i kategori
0 kommentarer

Wiieho, nu har jag tappskokompetens :D riktigt skönt att jag klara även de teoretiska! Sitter just nu på bussen hem och ska direkt till stallet för att mocka och rida!

Helg <3

Publicerat 2013-02-09 09:44:55 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Så jädra skönt att vakna upp en lördag morgon och veta att man är ledig hela dagen! Mamma är där nere och bakar frukostbullar, senare ska jag till stallet och rida Amiga.. blir väll ett lättare pass på banan idag med.
Ikväll tror jag att jag ska åka hem till älsklingen min, ska nog försöka mig på att göra langos till oss och någon god efterrätt ;) Ha en bra lördag!


F.ö så har lilla Manne numera blivit travad på! Duktig bebis!

Sweet

Publicerat 2013-02-08 17:38:04 | i kategori
0 kommentarer

Onsdag blev det liter jogging på banan bara, torsdag longering med inspänningar och idag trimma vi lite på banan, hon var riktigt fin imellanåt idag, jätteduktig! Min prinsessa!

Update

Publicerat 2013-02-04 19:29:47 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Har varit en väldigt lugn dag i skolan idag kan man ju säga, skönt! Har sedan varit hos Amiga och pysslat om henne lite och mockat, har nu intagit soffläge och håller på lite med mitt och Idas projektarbete i skolan!
Igårkväll fick vi ett mess från Emma att Manne skötte sig super och hon hade skrittat honom några varv i ridhuset redan, så kul att höra!:)


Fick bli en bild på fina Drago! Min favorit på skolan.

Fint väder idag!

Publicerat 2013-02-03 14:35:34 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Manne skötte sig super igår när vi lämnade iväg honom, gick rakt upp i transporten och stod som ett ljus hela vägen dit och han hittade snabbt nya hästvänner :) Hoppas han har skött sig idag och trivs i sin nya box!
Amiga har idag fått en ny hagkompis och dem trivs super med varandra! Äter redan ur samma hög.
Har precis kommit hem från stallet och har ridtit Amiga lite på banan, jätteduktig var hon.. ställde absolut inga höga kräv, har bara joggat henne lite i en låg form, endast skitt o trav.
 
 
 

Fin morgon!

Publicerat 2013-02-02 08:41:29 | i kategori
0 kommentarer

Suck..

Publicerat 2013-02-01 16:40:35 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Varför kan veterinärer aldrig hålla tider? Igår skulle han igentligen komma mellan tre och fyra för att vaccinera både Manne och Amiga, men han dök aldrig upp och när mamma ringde vid kvart över fyra och så sa  han att han hade glömt det, då skulle han komma idag istället, så frågade han om han skulle komma samma tid idag så sa mamma att nej då är jag på möte och är hemma tidagst halv fem, så då sa han att han skulle komma klockan fem. När jag är påväg hem från bussen och kommer gåendes vid halv fyra så står han här och väntar ? Det blev iaf gjort.. men hur svårt kan det vara ? Man undrar ju om han ens skriver upp det någonstans.. eller om han äger en klocka. Kan inte vara så svårt att ringa iaf man blir sen eller kommer tidigare. Förra gången var han också en timme tidig...
 
Imorgon flyttar iaf hästarna, ska bli så kul när Manne kommer hem igen :D Sjukt spännade, hoppas allting kommer gå bra. Ska bli skönt att ha dem på Lugnadahl sen. Behöver inte ens bry sig om fodring och utsläpp osv, behöver endast mocka och göra det roliga och har trevligt sällskap i stallet!



En gammal vårbild på Amiga när hon stod på Lugnadahl! Så söt!
RSS 2.0