Skitväder

Publicerat 2013-03-09 17:43:32 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Jag verkligen HATAR detta kalla och blåsiga väder.. Amiga har iaf vatt ute i skogen idag, där blåste det inte lika mycket.. men var lite isigt på sina ställen, men hon tyckte det var sjukt skoj iaf :)
Manne är fortfarande lite förkyld men på bättringväg tycker jag, och pigg och glad som vanligt! Ska bli kul när han är helt frisk och vi kan ut och rida!


 

Underbara sol!

Publicerat 2013-03-05 16:10:28 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Solen skiner, kort dag i skolan, snart mot stallet och ha lite kvalitetstid med båda pollarna, sedan består kvällen av lite pluggande och mys med älskling. Imorgon ska det tydligen vara nästan 10+ så då får det bli en ridtur på Amiga iaf, Manne är fortfarande lite förkyld, men han har iaf ingen feber! :)

Sommar hade varit riktigt skönt nu!

Dagens ridning

Publicerat 2013-03-03 16:23:35 | i kategori Allmänt
1 kommentarer

Paddocken var stenhård och knagglig så Amiga bar skrittades och travades litegrann i ca 15 minuter.. hon var inte alls på humör idag och var som en skänkeldöd kamel ;) Hon har verkligen sina dagar den damen... och Manne, alltså sjukt så duktig han var.. longerade först lite i båda varven i rund korallen och hoppade sedan upp och skrittade runt lite i båda varven när mamma höll i linan.. travade lite med innan hon släppte linan. Travade lite i båda varven och han var jätteduktig och snäll, inte alls tittig heller. Skrittade sedan ut på grusvägen och upp mellan de två sommarhagarna, han gick jättelugnt och tittade inte på något.. travade lite där med! Kändes sjutk kul att rida på honom.. även om han är lite vinglig och så, shit vilken skillnad det är mot Amiga.. lite mer Power i gångarterna om man säger så redan. Är helt övertygaad att när han är fyra-fem.. alltså shit vad fin han kommer vara! Han kommer bli en sjukt snygg häst!

 
Fina killen.. <3 dock är han lite förskyld och snorig så nu ska han få vila några dagar!
 
 

Mot stallet

Publicerat 2013-03-03 10:33:19 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Ska bege mig mot stallet och mocka och rida både Amiga och Manne.. ska bli sjukt spännande att sitta på Manne alltså!! Har köpt nytt bett också, så nu har han ett anatomiskt med d-ringar! Hoppas att det ska funka bra!
Uppdatering och bilder senare ;)

<3

Publicerat 2013-03-01 23:21:26 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

I miss you, my sweetest friend. Rest in Peace <3
Atlas <3

Godnatt..

Publicerat 2013-03-01 23:04:48 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Nu tänker jag säga god natt efter en rolig dag! Haft unghästkursen hela dagen i skolan, löshoppning och Maximilian har vatt ute på lina för första gången och vi har också travat några steg, jätteduktig var han! Manne är nu tillbaka i Tollarp, skönt.. vet inte riktigt vilken dag jag ska våga mig på att rida honom än ;) Kanske när underlaget i paddocken är lite bättre, måste köpa ett bett till honom också.. funderat på ett anatomiskt med d-ringar.
Har ikväll vatt ute och firat Mathilda med massa folk på Steakhouse, trevligt! :) Så god natt!
 
När balto var med mig förra veckan i stallet :) haha
 
 
RSS 2.0