.

Publicerat 2013-10-31 17:22:48 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

 
Vi ska fortsätta kämpa <3
 
 

Och livet rullar på..

Publicerat 2013-10-31 17:19:11 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Igår var jag på tjejkväll och vi var och käkade buffé på Rosegarden, så jäkla gott! Idag har jag ridit tre hästar och tanken var att Manne skulle vara den fjärde men självklart hade han dratt av skon.. tur hovslagaren kommer på tisdag iaf om det inte går tidigare!
Har förövrigt blivit helt fast i serien Heartland, så himla bra! Läste alla böckerna när jag gick i högstadiet men visste inte det fanns en serie.. jättebra iaf.. blir riktigt sugen på att skaffa en westernsadel till Amiga och ha när man rider i skogen.. finns inget härligare än att galoppera över en äng eller något!
 
 
 
 

Körkort och lite annat!

Publicerat 2013-10-09 21:25:19 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Nu j*vlar har jag mitt körkort! Fy vad skönt att slippa den jädra cykeln framöver för att kunna ta sig till stallet och till alla andra ställen! :D
 
Förövrigt går det väll sådär med manne, med amiga går det super! Manne har en räv bakom varje öra och är rätt skarp i huvet... jävla humör rent ut sagt. Håller på och ska kasta av mig hela tiden -.- Men vi har en plan iaf att följa.. först av allt ska jag ju såklart kunna kontrollera honom när han börjar bocka osv och veta att om jag gör såhär så vet jag att han slutar, men kommer återkomma till detta senare!
Har för övrigt börja rida en 4-åring e: Biggles nu som jag ska vidareutbilda, superkul!
 
 
Amiga
 
Capriol
 
Manne
 
 
 
 

.

Publicerat 2013-10-01 09:46:45 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

RSS 2.0