Galoppjobb

Publicerat 2013-07-31 11:35:07 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Häromdagen var jag och Amiga ute på "galoppbanan" runt sommarhagarna och gjorde lite galoppjobb, jättefin var hon.. efter att ha galopperat rätt mycket så blev hon så himla mjuk och fin efteråt när jag travade av henne, lång och låg form så hon hade nästan mulen nere i marken så fin hon var! Idag tar vi hem hästarna för en veckas semester och äta lite gräs sen tillbaka till Lugnadahl, så ska Manne börja sättas igång igen så sakta :) Ska bli så kul!
 
 

Semester

Publicerat 2013-07-31 11:27:54 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

I helgen var vi på weekend i Prag, 4 dagar. Storstäder är inte min grej men där var väll fint, shoppingen var bra iaf och billigt!

 
 
 

Löshoppning

Publicerat 2013-07-22 22:39:21 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Igår och i förgår löshoppades Manne, och herre jävlar vilken häst jag har! Han är såååå jädrans fin! Han verkligen bara exploderar och taxerar skitfint och är riktigt kvick i benen. Alla blev verkligen sjukt förvänade som såg honom och han har fått sjukt fina lovord tex att han är en riktigt supertalang! Våra långsiktiga mål är helt klar 4-års championatet och sedan Falsterbo som 5-åring! Han ska vila en månad till sen ska jag börja rida honom igen och fortsätta utbilda honom och börja hoppa in honom och han ska tycka allt är superkul och enkelt!
Har filmer som jag kommer lägga upp någon gång under de kommande dagarna, sålänge får ni nöja er med bilder!
 
 

Mina älskade djur är det bästa jag vet

Publicerat 2013-07-22 22:35:12 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Kan inte riktigt beskriva hur mycket mina djur betyder för mig, hade aldrig klarat mig utan dem. Jag älskar dem allihopa och jade gärna haft några till. Mina älskade hästar och hundar! Sättet man känner hur man kan kommunicera med dem utan att behöva prata och hur de visar att det faktist älskar en tillbaka är en underbar känsla.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Unghästarna, bilder

Publicerat 2013-07-22 22:29:02 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

 
 

In the summertime

Publicerat 2013-07-19 12:41:00 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Hela gårdagen spenderades åt att hjälpa till att sätta nytt staket i stallet i olika hagar, bytt ut den nedersta tråden i hagarna då de har förlorat ännu en häst pågrund utav staketskador.. verkligen fruktansvärt. Så denna tråden är en som de inte kan fastna i! Idag har jag hjälpt pappa att gräva lite (måste jobba av det där tränset jag beställde ;) )
och ikväll blir det Bromölla filmpalats och mat på bellas Place med Alex, Milla och Pappa! :) Innan dess hade jag tänkt rida Amiga en vända på banan och kanske ta en galopp på fältet som avslut!

Majvind och mamma Mint!
 

Nytt träns

Publicerat 2013-07-17 19:10:58 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Beställde nytt träns till Manne igår, ett glengordon jag kollar på länge! Supersnyggt tycker jag!
 
 
 
 
 

Falsterbo

Publicerat 2013-07-11 00:02:34 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Har varit i Falsterbo hela dagen med min kära mor, kollat hoppning och hunting och lite shoppande :) Ska dit på fredag och söndag också så handlade endast ett par ridbyxor som jag är sjukt nöjd med! Ett par jättesnygga från Animo som dessutom var på rea på Charlies.
Anna Hassö vann huntingen, superkul det tycker jag hon förtjänar!
 
 

Detta släpet hade gärna fått följa med hem, det glittrade så fint!
Victoria Wallenstam som vann kvalet till ungdoms grand Prix.
 
 
 
 
 

Min underbara

Publicerat 2013-07-04 22:37:33 | i kategori Allmänt
3 kommentarer

Amiga var SÅ himla fin att rida idag, gjorde mycket galopparbete och ville bara få henna mjuk, avlappnad och i en ganska rund men lite lägre form vilket gick super.. hoppade även ett par skutt över en sockerbit och det ena språnget var verkligen riktigt bra, när man väl kommer rätt och hon får kläm på det så hoppar hon väldigt mjukt och runt! Men det är fortfarande problem i landningen och hon landar i fel galopp eller korsgalopp, men det är bara att bryta av och fatta rätt så kommer det till slut, vi har inte alls hoppat mycket det senaste året och jag anpassar verkligen min ridning och träningsupplägget med Amiga då hon faktist är en travare och har inte samma kapacitet eller ridbarhet som andra häsar jag brukar/brukade rida tidigare.. det vill säga fina tävlingshästar. Men jag älskar henne endå och hon är faktist en supertrevlig häst att rida och och oftast sjukt samarbetsvillig vilket jag tycker är viktigt :) Har tyvär inga filmer eller nya bilder så bjuder på en gammal!
 
 
 
 

Svettigt deluxe

Publicerat 2013-07-03 17:18:17 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Åkte till stallet idag vid 12 tiden ca, mockade och borstade rent Manne och tvättade hans ben som igentligen ska vara vita men som var gula och svarta av smuts och piss. Amiga fick sedan ett pass på banan och gick super, galoppen blir bara bättre och bättre! Sedan fick dem beta massa gräs. För övrigt badade jag i svett när jag red, vädret har varit riktigt kvavt och de varnar för åska ikväll/inatt.. ibland är jag glad att inte mina hästar går ute om nätterna.
 
Just nu ligger jag i sängen och kollar runder lite på nätet efter jobb och vad jag ska köpa på Falsterbo, men jag kommer säkerligen hitta något när jag är där ;) Funderar på animo ridbyxor, freejump stigbyglar eller något fint blingigt schabrak med luva. Ikväll blir det biopremiären av the lone ranger med pappa och syster :)

 
 
 
 
 
 

Dyon träns till salu

Publicerat 2013-07-03 17:10:48 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Somsagt så har jag ett svart dyon träns till salu, det är modellen working Collection och storlek full.
Jag vill ha 600kr plus ev frakt kostnad och då ingår även ett extra pannband med fake blåaSwarovski stenar på och ett par svarta vanliga tyglar som nästan är helt nya.
Maila mig om ni är intresserade på isabellejeppsson@live.se

 
 

Ingen ridning

Publicerat 2013-07-01 20:26:51 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Har inte blitt någon ridning på hela veckan nästan då Amiga har tappsko.. vilket hon aldrig brukar ha!
Men imorgonbitti kommer hovslagaren och slår på en ny och skor om Manne.. Så imorgon kan jag börja rida igen! :)
 
Bild från förra sommaren på Amiga och mig :)
 
 

Mitt fina hjärta!

Publicerat 2013-07-01 20:24:43 | i kategori Allmänt
1 kommentarer

 
RSS 2.0